Превърна живота ни в кошмар, обявиха живущите в сградата  Заплахи

...
Превърна живота ни в кошмар, обявиха живущите в сградата  Заплахи
Коментари Харесай

Трябва ли някой да умре, за да изведат психично болната Албена от „Сан Стефано“ 115

Превърна живота ни в призрачен сън, оповестиха живущите в сградата 

Заплахи за ликвидиране, боричкане по вратите, палене на открит огън в жилището, съзнателно наводняване, стържене с остри предмети по стените и земята в дребните часове и истерични крясъци. На това са подложени живущите в 5-етажната кооперация на ул. “Сан Стефано “ 115 от години. И както се оказва – няма кой да им помогне.

Държавата е безсилна да се оправи с тяхна съседка, която е трансформирала живота им в пъкъл. Става въпрос за Албена Карагьозова, за която Флагман.бг е разказвал още през 2015 година (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

До през днешния ден обстановката не се е трансформирала!

Албена е с диагноза параноидна шизофрения, освидетелствана и лекувана в ЦПЗ " Проф. доктор Иван Темков " в Бургас. Винаги обаче излиза след доста къс престой и отново тероризира съседите си, като че ли й доставя голямо наслаждение.

Често ги дебне и замерва от прозореца си с разнообразни движимости, нормално с буркани и камъни, с което заплашва живота им.

При всяка групова тъжба се повтаря еднакъв сюжет - полицията идва, Албена се барикадира зад желязната врата на дома си и отхвърля а излезе. Правомощията на институциите действително свършват дотук и никой не смее да предприеме по-строги ограничения, тъй като се опасява, че ще го обвинят в безчинство. Няколкото случая, в които Албена е прибирана, са били има нервозен изблик и я хванат на открито.

В несъответстващите си прояви войнстващата луда обяснявала, че я гонят зли духове и поради това била зла – опитвала се да ги прогони.

Съседите й са в потрес, тъй като задачите им жилища са потънали в плесен от постоянните умишлени наводнения. По думите им по цяла вечер водата щуртяла, а ВиК, сходно на Министерство на вътрешните работи от години не могат да влязат в жилището. Освен това тя от месеци не си била плащала тока, стояла на студено и изкъртила паркета, вратите и покъщнината, с цел да се топли.

Флагман.бг разбра, че Албена произлиза от заможно семейство. Неин татко е известният културолог Христо Карагьозов, който умря преди 10-ина години. Той обезпечава на щерка си влиятелно обучение – в Лондон, където тя приключва „ Международни стопански връзки “. Още тогава обаче се появява първата симптоматика на параноидната шизофрения. Връщайки се в България заживява в София, само че психологичните проблеми я връщат в родния й град, а след гибелта на татко й тя е отвън надзор. Има брат, който не желае да чуе за нея.

Вижте какво ни описа през днешния ден съседът й – Боян Станилов, който е известно име в Бургас.



В 5-етажната кооперация живеят и други уважавани персони от града - шефът на Държавната опера Александър Текелиев е врата против врата с Албена. В един миг животът му се трансформира в пъкъл и се изнася от жилището. На „ Сан Стефано “ 115 жилища още имат оперна певица и известна адвокатка.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР